Budapest xIx. ker. Wekerletelep, Budapest XIX. ker., Wekerletelep

36 400 000Ft
vagy
121 333,33
eladó lakás 49 m² 2 szobás

Részletek Hirdetés azonosítója: 554564

Wekerlén 6 lakásos, rendezett közösségű Társasházban emeleti, Dk-i- Dnyi benapozottságú 49 nm nagyságú, klímás lakás eladó. A lakáshoz a wekerelei szokások szerint külön, szeparált kertrész tartozik. A közös udvar egésze rendezett, a tulajdonosok közösen tartják rendben. A nappali és a hálószoba a tér felé néz, a lakás világos, körbenapozott, délelőtti órákban a szobák a tér felől, délután a függőfolyosó irányából a konyha benapozott.

A lakás 2019-2020-ban teljeskörű felújításon esett át, a fűtést és a melegvizet új Viessman kondenzációs kazán biztosítja. A konyhában 2021-ben cserélt átfolyós vízmelegítő került elhelyezésre.

A lakás két szobás(12,16nm) , gardróbbal, külön wc-vel, a hálóból és a gardróbból megközelíthető fürdőszobával, wekerelei viszonylatban nagyméretű konyha, étkezővel rendelkezik. A szomszéd irányába a válaszfal akusztikai szigeteléssel van ellátva.

A konyhabútor a vételár részét képezi, egyéb bútorok megegyezés kérdése. Igény esetén a teljes berendezés megvásárolható.

A Hungária úton a buszmegálló 2 perc, a Határ úti villamosmegálló 5 perc, a Határ úti metrómegálló gyalog 10 perc, BKV-vel néhány perc távolságban van. A ház előtti széles utcán a parkolás akár több autóval is megoldható. A saját kertrészben korábban autóbeálló volt kialakítva, jelenleg kertként használt, de igény szerint visszaalakítható.

Szintek: 1. emelet Tetőtér: nem beépíthető Fűtés: gáz (cirko) Klíma

Ingatlan értékesítő

Kispál Ildikó

Kispál Ildikó
Ingatlan értékesítő

+36 20 376 4873

Tetszik ez az ingatlan?

Ossza meg az oldalt ismerőseivel! Lehet, hogy pont ezt az ingatlant keresik.

Hasonló ajánlatok